Lezing door Rob van Eck

do 22 augustus 2024, 14.00 - 16.00
toegangsprijs: 6 euro
Kaarten zijn ook te koop in het theater op dinsdagen tussen 15.00 en 16.00 uur

koop een kaartje

Vóór de pauze reizen we langs de zeven klassieke wereldwonderen. De bouwwerken bestaan niet meer, maar toch komen de zeven triomfen van de oudheid weer tot leven middels schitterende afbeeldingen en animaties.

Ná ade pauze gaan we op een virtuele wereldreis van Zuid- en Midden-Amerika naar Europa, Azië en China. We komen dan langs de zeven nieuwe wereldwonderen. We zien en horen alles over deze prachtige door mensenhanden gemaakte bouwwerken met hun culturele achtergrond en aardige anekdotes.

De presentatie met cultuurhistorische inhoud is professioneel gemaakt met prachtige foto’s en video’s, ondersteund door live gesproken tekst en bijbehorende muziek.

Rob van Eck (studie Internationale Marketing) hielp als consultant bij de PUM (een non-​profit organisatie van senior vrijwilligers, ondersteund door het ministerie van Buitenlandse Zaken). Tegelijkertijd startte hij ook met het geven van lezingen/presentaties in Nederland en Vlaanderen over onderwerpen die voortkomen uit zijn persoonlijke ervaringen en interesse in oude culturen, reizen, kunst en geschiedenis.

Deze lezing wordt georganiseerd door de Algemene Seniorenvereniging Zeist

 

 Ga naar de AGENDA