Een individuele winnaar en drie groepsprijzen

do 7 december 2023, 17.00
toegangsprijs: gratis toegangBij de Zeister Vrijwilligersprijzen zijn ook dit jaar zijn een individuele prijs en drie groepsprijzen te verdelen

De categorieën bij de groepsprijzen zijn: Cultuur, Zorg & Welzijn en Maatschappelijk. De organisatie is in handen van de Vrijwilligerscentrale Zeist, de Van Tellingen – Pul Stichting en het Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist.

Binnen de gemeente Zeist zijn er heel veel mensen die zich inzetten als vrijwilliger. Met de Zeister Vrijwilligersprijzen krijgen vrijwilligers een gezicht en worden andere Zeistenaren gestimuleerd ook iets te doen voor een ander. Karolijn Burgman van de Van Tellingen – Pul Stichting: “We kunnen stellen dat veel initiatieven en projecten binnen onze gemeente alleen bestaan dankzij en/of met de hulp van vrijwilligers. En dat verdient onze waardering! Door een geldbedrag beschikbaar te stellen voor de groepen kunnen de organisaties een mooi project uitvoeren of hun vrijwilligers in het zonnetje zetten. De Zeister Vrijwilligersprijzen zijn een waardering voor de passie en toewijding van al deze mensen.”

Meer informatie en aanmeldenGa naar de AGENDA