'Volg mij' & 'Goed genoeg', een dubbele tractatie van twee jonge, talentvolle theatervrouwen

vr 17 mei 2024, 20.00
toegangsprijs: 15 euro
ook te koop aan de deur

koop kaarten

Ruth en Marlies wonnen half maart het Griffioen/de Stoep cabaretfestival! Marlies kreeg de juryprijs en Ruth won de publieksprijs.

Ruth Elings: Volg Mij

In ‘Volg mij’ neemt kleinkunstenaar Ruth Elings (winnaar Utrechts Kleinkunst Festival 2023) je aan de hand als je verandering een beetje spannend vindt. Ze is er namelijk achtergekomen dat er een hoop moet veranderen in de wereld, hoewel de dominee van de kerk waarin ze opgroeide daar toch net anders over denkt.
Ruth kon je eerder in het TorenlaanTheater zien toen ze – met haar band- haar EP presenteerde. Daar kijken wij met plezier op terug!

‘Ruth Elings brengt een prachtig muzikaal kleinkunstprogramma.’
‘Ruth vertelt dicht bij zichzelf, geloofwaardig, ontwapenend en gevoelig.’

Marlies Bloemen: Goed Genoeg

Wat als je niet weet in welk hokje je past? Als je niet doet wat iedereen doet en als je niet voelt wat iedereen voelt? Als de hele wereld gefixeerd lijkt op liefde en seksualiteit en jij niet? Heb je dan een probleem of is de wereld dan het probleem? En mag iets niet weten ook goed genoeg zijn?

De voorstelling Goed genoeg van zangeres en theatermaker Marlies Bloemen is een zoektocht naar eerlijk zijn en jezelf zijn. Ook al voldoet dat niet altijd aan wat de maatschappij verwacht.

Bekijk de trailer van Goed GenoegGa naar de AGENDA