Versie 2.0 van de Utrechtse straat- en strijdmuziekgroep

za 22 april 2023, 20.00 uur
toegangsprijs: 12 euro

koop kaarten

Met twee violen, drie gitaren, twee mandolines, slagwerk, accordeon, piano en zang stellen de muzikanten van Rapalje vragen over de wereld van vandaag. Met kritische en humoristische kanttekeningen bij het beleid maar ook bij ons eigen gedrag. Geen zware kost en ook humoristisch.

Vorig jaar keerde Rapalje na lange tijd terug in het theater met twee druk bezochte optredens onder de titel ‘Het is weer tijd’.  Nu komen ze opnieuw naar het TorenlaanTheater. Hun nieuwe programma heet ‘Het is aan ons’. Crisis na crisis kondigt zich aan. Dat vraagt om discussie, standpunten en acties.

Rapalje stelt het programma samen met een aantal actieve mensen uit Zeist die zich bezig houden met duurzaam, gezond en groen. Maar er komen ook andere hete hangijzers aan de orde. Wat doe jij?

Rapalje stelt zich het liefst op als een ‘muzikale hofnar’. Zonder verplichte routes, dagen de muzikanten je uit om zelf aan de slag te gaan én bezig te blijven. Binnen je eigen wereld, je buurt en de rest van de wereld.  Kom en laat je verrassen en inspireren.Ga naar de AGENDA