ASZ-lezing door Mirjam van Esterik

do 16 november 2023, 14.30
toegangsprijs: 6 euro
Liever niet online betalen? Een kaartje kopen kan elke dinsdagmiddag van 15.00-16.00 uur in het TorenlaanTheater bij Emmie Bakker.

koop een kaartje

Wie wil dat niet, wonen en leven in een opgeruimd huis? Als je ouder bent, is het wellicht nog belangrijker: het is gemakkelijker om een opgeruimd huis op orde te houden en spullen te vinden. Het scheelt ook tijd en gedoe als u kleiner gaat wonen. Met een opgeruimd huis heeft u bovendien geen zorgen over uw materiële bezittingen als u er zelf niet meer bent.

We nemen diverse onderwerpen onder de loep:
• Waarom bewaren we (zo veel) spullen?
• Hoe kun je anders naar je bezit kijken?
• Resultaatgericht opruimen.
• Opruimen voor je doodgaat (is niet verdrietig).
• Oplossingen als het niet lukt om zelf op te ruimen.

Mirjam van Esterik (1964) is professional organizer en helpt mensen met opruimen en afstand doenvan dierbare spullen. Zij zegt hierover: “Meestal werk ik bij mensen thuis om hen te helpen met opruimen. Ik wil mijn kennis en ervaring echter ook delen met anderen. Daarom, geef ik ook lezingen over dit onderwerp. Sommige mensen heb ben maar een klein zetje nodig om te gaan opruimen en wegdoen.”

En u kunt met elkaar, na de inleiding, in gesprek aan gesprekstafels. Hennie de Boer en Marieke van Gemeren leiden de gesprekstafels.

Meer informatie op schonelei365.nlGa naar de AGENDA