Bij Femke Vernij weet je nooit zeker of je moet lachen van het huilen, of huilen van het lachen

vr 26 april 2024, 20.00
toegangsprijs: 16,80 / 14.30 euro
aan de zaal kopen kan ook

koop kaarten

Na 15 jaar toeren met ‘De Meiden van LOS’, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit: in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

Op Volle Kracht is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem ‘puur zang’, borsten niet meer zijn wat ze waren, korte broeken worden bezongen en citaten je helpen de realiteit te begrijpen.

Een muzikale cabaretvoorstelling waarbij je soms niet weet of je moet lachen van het huilen, of huilen van het lachen, waarbij je met alles muziek blijkt te kunnen maken… en waarbij je je moeder mag missen.

Website Femke Vernij

“Femke weet hoe ze een zaal moet bespelen. Haar onvergelijkbare, energieke, muzikale, vervreemdende, persoonlijke en volstrekt eigen universum, waarvan ik heb genoten” Arie Vuyk, cabaretier

“Grappig, ontroerend, activistisch en vooral enorm creatief inventief muzikaal. Een bipolaire wervelwind van een voorstelling waarin ik de ene minuut nog zat te hikken van het lachen, de volgende totaal onder de indruk was van haar muzikale inventiviteit en knappe teksten en de andere weer met tranen in mijn ogen zat van de ontroering. En holy shit, elk decorstuk op het podium bleek gewoon een instrument te zijn.” – Laura van LeeGa naar de AGENDA