Afwisselend programma vol nieuw elan bij Jazz Club Zeist

zo 8 december 2024, 14.30
toegangsprijs: 12,50 euro

reserveer kaarten

De Stable Roof Jazz Band behoort al vele jaren tot de top van de Nederlandsche traditionele jazzscene. Ook in het buitenland, met name Duitsland, weet men de band op waarde te schatten. Inmiddels is de band begonnen aan een nieuw hoofdstuk. De originele naam (gebaseerd op de eerste repetitie ruimte) werd in ere hersteld, de bluesgitaar door de piano vervangen en het repertoire aangepast aan de nieuwe bezetting. Was vroeger de Engels TradJazz sterk stijlbepalend, nu is er een evenwichtig, afwisselend en mooi gearrangeerd programma samengesteld met stukken van diverse grootheden uit de jazzhistorie.

De Stable Roof Jazz Band bestaat uit Ton van Brussel – cornet/vocals/arrangementen; Peter de Klerk – klarinet/saxen; Victor Bronsgeest – trombone; Henk Hoedemaker – piano; Willem Deutekom – banjo; Eric van Buijsen – contrabas en Willem van den Toorn – drums.

Nieuw elan bij alle bandleden, dat zijn uitwerking niet mist op het podium. Maar niet alleen de ware jazzliefhebber komt volledig aan zijn trekken.

Organisatie en alle informatie: Jazz Club ZeistGa naar de AGENDA