Kleurrijke liedjes over alledaagse dingen. 'Alsof je met een goede vriendin aan de keukentafel zit'

za 21 oktober 2023, 20.00
toegangsprijs: 17,50 euro

koop kaarten

Na het succes van de laatste tour, die Brenda Bee op meer dan 10 verschillende plaatsen in Nederland en België bracht, gaat Brenda weer de weg op.

Brenda ambieert helemaal niet om als popster door het leven te gaan! Haar bestaan is ook helemaal niet spannender of interessanter dan dat van een willekeurig ander mens. Het enige verschil is misschien, dat ze over die alledaagse belevenissen, kleurrijke liedjes schrijft.

Haar nuchtere kijk op het leven staat aan de basis van zowel humoristische als aangrijpende nummers over herkenbare thema’s als relaties, ouder worden en permanent tijdgebrek.

“Het is alsof ik met een goede vriendin aan de keukentafel zit bij te praten”, aldus een toeschouwer tijdens een van haar concerten. Een concert met ruimte voor gesprek, reflectie en humor.

Brenda is al jaren actief in de theaters van Nederland, België en Duitsland. Zo brengt ze jaarlijks samen met onder andere Syb van der Ploeg (de Kast), Edward Reekers (Kayak) en Maarten Peters (Frank Boeijen) en een 5-koppige band, de muzikale spektakels ‘The Best of Britain’ en ‘Motel Westcoast’ op de planken.

Na twee Engelstalige solo-albums, gooide ze de afgelopen jaren het creatieve roer om en schreef een berg Nederlandstalige muziek die ze tijdens de komende solotour live zal ten gehore zal brengen. Veel van deze liedjes zien ook het levenslicht als singles, die je terugvindt op alle streamingplatforms en op YouTube.

Voor meer info over Brenda, haar muziek en de tour, kun je terecht op www.brendabee.nl

Kijk en luister naar de nieuwe single van BrendaGa naar de AGENDA