Het moment dat alles weer open mag komt langzaam dichterbij, en goede ventilatie is daarbij onontbeerlijk.
Van overheidswege worden strengere eisen gesteld aan luchtbehandeling, niet alleen in scholen en sportaccommodaties maar ook in theaters.
Dus ook in ons eigen Torenlaan Theater!
We zijn dan ook druk bezig met de aanschaf van een nieuw ventilatiesysteem.

Maar zoiets kost geld, heel veel geld, en daarom doen wij een beroep op u:

Help het Torenlaan Theater aan schonere lucht en doneer!

Dat kan op drie manieren:


 1. Doneer direct
  Doneer bijv. € 10,- of meer via de doneerknop hieronder. Doneren gaat via iDeal, is veilig, en werkt op dezelfde manier als iets kopen op internet. Het bedrag dat u wilt doneren kunt u zelf aanpassen.
  Bij donaties boven de € 100,- ontvangt u 2 gratis concertkaarten voor een eerstvolgend concert van het Zeister Mannenkoor na coronatijd (hopelijk rond de kerst!).
 1. Doe mee met de obligatieregeling
  Op de bank brengt je spaargeld momenteel niks op, en hier en daar duiken er al negatieve rentes op. Teken in op 1 of meerdere obligaties van het Zeister Mannenkoor en ontvang 2% rente op jaarbasis. In het kader van onze actie kunt u er echter ook voor kiezen om af te zien van rente.
  Voor informatie en aanmelding, ga naar ons
  intekenformulier.

 2. Periodieke schenking
  Door een overeenkomst van periodieke schenking aan te gaan met het Zeister Mannenkoor – zonder dat daar een tegenprestatie van het mannenkoor tegenover staat – is het volledige jaarlijkse schenkingsbedrag aftrekbaar als gift in de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u dit melden aan

  penningmeester@zeistermannenkoor.nl, zodat beide partijen de schenkingsovereenkomst kunnen ondertekenen.

  We hopen op uw steun, zodat we u binnenkort weer in grote getale kunnen ontvangen in ons prachtig vernieuwde Torenlaan Theater, mét schone lucht!

Dank voor uw hulp!