Unsound Mind: de Reünie

Muziektheatercollectief Unsound Mind wil met muziek het taboe op mentale gezondheidsproblemen doorbreken. Met twee eerdere edities haalde de groep meer dan €5000,- op voor het goede doel en werd menig theaterganger geïnspireerd om deze thema’s bespreekbaar te maken.

Unsound Mind is na twee jaar terug met “Unsound Mind: De Reünie”, waarin zij nummers uit de eerste twee edities alsook nieuwe nummers ten gehore brengen. Tussen de vrolijke, ontroerende, opzwepende en inspirerende musicalsongs wordt door middel van monologen, korte dialogen en informatieve teksten duidelijk gemaakt waarom het blijven praten over deze onderwerpen zo belangrijk is.

De kaartjes voor dit intieme theaterconcert kosten €15,- en zijn verkrijgbaar via www.unsoundmind.nl en via de link op deze pagina. De winst wordt gedoneerd aan Stichting MIND.

Niet in de gelegenheid om te komen kijken, of doet u liever een directe donatie (die dus niet wordt gebruikt voor onkosten)? Op de website kunt u ook een donatieticket voor een bedrag naar keuze kopen. Elk bedrag, klein of groot, is van harte welkom!

Datum

za 04 jun 2022
Expired!

Tijd

14:30

Toegangsprijs

€15.00

More Info

Koop kaarten
Koop kaarten

© 2022

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑