Peter van der Hurk

The Final Tour

Deze voorstelling wordt georganiseerd door PVT Entertainment

Peter van der Hurk, geboren op 27 maart 1949 te Den Haag, is evenals zijn vader, wijlen Peter Hurkos een wereldberoemde paragnost. Peter Hurkos ging naar Amerika en werd daar een grote bekendheid. Zowel Peter als zijn vader ontdekten beiden op 37e jarige leeftijd hun paranormale gaven. Peter is helderziend, helderhorend, heldervoelend en is in staat met de overledenen te communiceren.

Tienduizenden hebben reeds zijn shows bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest. Bekendheid kreeg Peter vooral toen hij het RTL4 tv-programma ‘Het zesde zintuig’ won. In het seizoen daarna is hij een vaste paragnost bij het programma ‘Het Zesde Zintuig-Plaats Delict’. Als kroon op zijn werk heeft Peter in het jaar 2016 een award mogen ontvangen voor ‘Medium van het jaar 2015’.

Peter van der Hurk, paragnost, entertainer, vader en echtgenoot. Een man die meer ziet, of beter gezegd, anders ziet dan de meeste mensen. Een gave die hij met humor en nuchterheid deelt met de rest van de wereld.

Bij de show van Peter zijn ook kaartlezers aanwezig. Deze zijn persoonlijk door Peter opgeleid. U kunt bij deze kaartlezers terecht van 19.00 tot 19.50, in de pauze en 30 minuten na de show. De kosten voor een consult bij een kaartlezer zijn € 10,00.

Datum

vr 02 sep 2022

Tijd

Zaal open: 19.00
20:00

Toegangsprijs

24,53

More Info

Koop kaarten
Koop kaarten

© 2022

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑